Häng & kläng i salen

Häng & kläng i salen

Inlägget innehåller gåvor

_MG_8358

Ända sedan vi kollade på vårt hus de första gångerna visste jag att det skulle bli ett hem där Märtha (och Magnus och jag förstås) kan ha väldigt roligt. Här kan man cykla runt i salen, gunga inomhus, breda ut pysselprojekt och givetvis hänga och klänga från taket i ett par ringar.

_MG_8403

Lillagunga, ett Helsingforsbaserat företag som gör gymnastikringarna ovan och olika gungor för både inom- och utomhusbruk, erbjöd oss ett set av deras ringar. Det går att kombinera färg och material enligt tycke och smak, så vi körde på ek i kombination med pink. Dessutom kan man anpassa repens längd enligt takhöjd, vilket kom väl till pass då vi har över fyra meter till tak i salen.

_MG_8380

Märthas nuvarande favoritkonst är att springa hårt och sedan svänga av och an i ringarna några varv. Ibland tycker hon att det inte går tillräckligt hårt, då ger vi lite extra fart. Och mellan varven passar Magnus och jag på att svänga några varv också.

_MG_8410

Ringarna finns till salu på lillagunga.com, och den som beställer på nyhetsbrevet får 15 euro rabatt på inköpet. Här finns ett fotogalleri på både ringarna och gungorna, som man nu kan beställa med ingraverat namn, ta en titt!

Snabb Stockholmsvisit

Snabb Stockholmsvisit

Spis på gångs

Spis på gångs